qUINT

Telefon : 86401063

Placering : Gul gade / grøn indgang

qUINT – streetwear og modetøj til fyre

Er det på tide at blive opdateret på tøjfronten, så besøg i qUINT i Randers Storcenter. Med en cool livsstil som omdrejningspunkt kan qUINT defineres som en landdækkende multibrand kæde, der sætter fokus på at have det fedeste udvalg af modetøj og streetwear til fyre. Vi sørger altid for at have markedets nyeste streetwear-brands – og håndplukker selvfølgelig det fedeste modetøj og de lækreste mærker, så du får mulighed for at få en individuel og personlig stil.

Gå ikke glip af vores store udvalg af T-shirts, sweatshirts og ikke mindst caps, som vi har massevis af. Hos qUINT sætter vi også en ære i at have et stort udvalg af danske og internationale brands til fyre, blandt andet Lacoste, Nike, Adidas, Defend Paris, Minimum, SuperDry m.m.

Kompetent og imødekommende personale i qUINT

Hos qUINT har du ikke blot mulighed for at vælge blandt de fedeste mærker inden for streetwear. I butikken er vi selv glødende streetwear-fans, og vi kan give dig alle de gode råd og tips, der skal til, for at du kommer med på modebeatet.

Kom ind i qUINT, og gå på jagt i vores mange streetwear-mærker og lækre modetøj, eller besøg vores webshop quint.dk for at se vores udvalg online.
Vi glæder os til at se dig.

qUINT – streetwear og modetøj til fyre

qUINT åbnede sin første butik i 1999. Ideen til butikken kom fra USA og tanken var at åbne en unik multibrand butik, der kunne ramme den individuelle stil i målgruppen 15-30 år.

Stemningen i qUINT er afslappet, laid back og nede på jorden. Om du bare vil ind og lade dig inspirere, tale trends, streetwear og sneaker-news eller ind og have hjælp til at sammensætte et spritnyt afsnit, så står personalet altid klar med åbne arme og et smil på læben.

Vi går løbende efter at have de nyeste og mest eftertragtede brands, for at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Vores sortiment består i øjeblikket af Carhartt, Lacoste, The North Face, Le Baiser, Adidas og mange flere. Blandingen af vores mange mærker gør, at vi rammer bredt, så vi er sikre på at have noget for enhver smag.

Vi stræber altid efter at være din streetwear go-to.

For at være opdateret på de nyeste trends, så kig forbi vores butik eller besøg os online på www.quint.dk eller find os på instagram og YouTube.

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Randers Storcenter!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP