Nanna

Telefon : 86448313

Placering : Gul gade

Nanna sælger tøj, der henvender sig til modebeviste piger.

Vi har tøj til piger i alle aldre og får hele tiden nyt, spændende hjem.

Vi forhandler Pulz, Freequent, Marc Lauge, ZeZe, Fransa, Saint Tropez, Ofelia, Dranella,Ichi samt lækkert tilbehør, fx bælter, tørklæder og smykker.

Kig ind – Vi finder det rigtige til dig.

I NANNA tilbyder vi tøj, der henvender sig til modebeviste piger. Vi følger de nyeste trends og er altid klar med et smart sæt.

Vi har tøj til alle occasions. Skal du til fest og mangler en feminin kjole? Så tag et kig hos os, vi har både korte kjoler, lange kjole, løse eller tætsiddende kjoler - du skal nok finde noget der falder i din smag.

Er du mere praktisk anlagt og søger måske noget komfortabelt tøj, har vi også et stort udvalg til dig. Vi forhandler masser af bukser og jeans i forskellige farver, pasforme og materialer, så du er sikker på at komme hjem med noget, der passer din stil. Blandt andet har vi mærket Marc Lauge, som er kendt for sin specialisering af gode jeans.

Derudover har vi også mange T-shirts og trøjer, både med og uden print. Hos os kan du sagtens finde dit næste outfit til hverdagens strabadser.

Vi har tøj til piger i alle aldre og får hele tiden nyt og spændende hjem.

Vi forhandler Continue, Freequent, Marc Lauge, ZeZe, Fransa, Saint Tropez, Ofelia, Dranella, Ichi, Vila samt lækkert tilbehør, fx bælter, tørklæder og smykker.

Kig ind - Vi finder det rigtige til dig.

I NANNA giver vi studierabat.

Showing all 5 results


Nyhedsarkiv

Nyt mærke i Nanna

20-11-2018

Vila er landet i Nanna.

VILA er et dansk mærke, hvis stil er feminin og simpel. De rene linjer og elegante snit giver Vila en meget nordisk stil.

Print, elegante snit og fine detaljer med et moderne pift. Kig ind forbi Nanna i gul gade og se de nye varer. Flere Vila-varer vil løbende komme til i butikken.

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP