Maibom Eurowalk

Hjemmeside : https://www.eurosko.com/da

Telefon : 86448284

Placering : Blå gade

Maibom Eurowalk er en levende butik med spændende kvalitetssko til hele familien. Vi tilbyder velkvalificeret service og møder dig med et smil på læben.
Alle vores butikker tilbyder landsdækkende bytteservice

Maibom Eurowalk i Randers Storcenter er Skandinaviens største skokæde. Maibom Eurowalk er en levende butik med spændende kvalitetssko til hele familien. Vi tilbyder velkvalificeret service og møder dig med et smil på læben. Du finder et bredere sortiment og får gode råd i vores butik af vores kompetente medarbejdere. Vores passion for sko kan mærkes igennem vores solide viden om komfort.
Vi har masser af behagelige sko, der er designet til formålet at de skal bruges. Det er vigtigt for os at du opnår både komfort men også at skoen fanger din personlige stil. Derfor har vi et bredt udvalg af sko i høj kvalitet, der samtidig følger moden. Vi er her for at hjælpe dig, om du mangler, praktisk børnesko, moderigtige stiletter, eller behagelige sandaler.
Vælg mellem vores mange aktuelle skomærker som blandt andet Sketchers, Birkenstock, Puma, Vagabond, Ecco og mange flere.
Gør dine fødder en tjeneste og kig forbi blå gade i Randers Storcenter.
Maibom Eurowalk sko til hele familien.

 

Alle vores butikker tilbyder landsdækkende bytteservice.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP