Kræs

Telefon : 86439920

Placering : Gul gade

Kræs er for den modebevidste kvinde, som gerne vil have de nyeste trends til en fornuftig pris. Hver måned kommer der nye kollektioner, så vores butikker er altid i forandring, hvilket også gør, at vi har Danmarks største udvalg af mærker.

De andre leverandører af f.eks. sæber, neglelakker, blomster, smykker, sko, støvler, tasker, futter, osv. osv. kan og vil variere fra butik til butik og fra sæson til sæson.

Så glæd dig altid over nyheder i vores butikker:-) Vi går ind for recycle og forsøger derfor også at bruge genbrugsmaterialer i vores inventar. For os er en hyggelig og afslappet atmosfære vigtig. Den håber vi også, du oplever og mærker, når du besøger os. Er der tid kan du få en god kop kaffe – og tag gerne din ”utålmodige” mand med. Her er også plads til, at han kan læse avisen med friskbrygget kaffe.

Alle vores medarbejdere bliver konstant udfordret og uddannet med nye tendenser, samt måder at se moden på.

Så vi er altid klar til at hjælpe dig – vi glæder os til, at du kigger forbi.

Velkommen i KRÆS®!

Butik Kræs i Randers Storcenter er for den modebevidste kvinde, som gerne vil have de nyeste trends til en fornuftig pris. Hver måned kommer der nye kollektioner, så butikken er altid i forandring.

I butikken finder du mærkerne Culture, Educe og Pulz, som de tre bærende og meget eftertragtede mærker, og i august dukkede der yderligere to mærker op i butikken, nemlig de populære stilsikre mærker Kaffe og Denim Hunter.
I butikken finder du også masser af forskellig accessories alt lige fra tørklæder, huer, handsker, strømper, bælter og tasker. Alt sammen varierer alt efter sæsonen.

Altid kaffe på kanden
Butik Kræs går ind for recycle og forsøger derfor også at bruge genbrugsmaterialer i deres inventar. For Kræs er en hyggelig og afslappet atmosfære vigtig, og håber også på, at kunden oplever og mærker det, når de besøger butikken.
Er der tid, kan kunderne altid få en god kop kaffe – og opfordres altid til at tage hendes ”utålmodige” mand med. Her er også plads til, at han kan læse avisen med friskbrygget kaffe.

Butikken har 4 ansatte, og bliver konstant udfordret og uddannet med nye tendenser, samt måder at se moden på.
Personalet tilbyder også at blive efter lukketid ! Så har du lyst til at forkæle dig selv sammen med kollegaer og/eller veninder efter en travl dag på jobbet, uden stress og jag -  så kan du booke Jeres egen VIP- hyggeaften i Kræs med snacks, vin og andet godt til ganen, og naturligvis andre fordele. Alt sammen kan du altid snakke med personalet i butikken om.

Velkommen i KRÆS®!

Der blev ikke fundet produkter, der matcher dit valg.

Kommende events

TIL TOP