Kop & Kande

Hjemmeside : https://www.kop-kande.dk/

Telefon : 87 10 20 97

Placering : Rød gade

Kop & Kande er din lokale isenkræmmer. Kop & Kande har altid et stort udvalg af mærkevarer fra alle de førende danske og internationale brands, og de udvider løbende med spændende nyheder.

Vi har et stort udvalg af varer til mange forskellige situationer og begivenheder. Mangler du f.eks. noget til køkkenet, har vi det du mangler. Om det så er bageartikler, gryder, pander, opbevaring, knive, kaffemaskiner eller andet, så har vi noget for dig.

Mangler du noget til at kunne holde den perfekte fest? Så har Kop & Kande et bredt sortiment af bestik, kander, karafler, dækkeservietter, duge, fade, spiritusglas - og alt andet du kan mangle til at dække det flotteste bord til dine gæster.

Søger du den perfekte gave, har vi også masser af idéer, uanset om det er til fars dag, mors dag, valentine, konfirmation, dåb, student, jubilæum, værtsgave eller andre festlige begivenheder. Kop & Kande har gaven du søger.

Blandt vores udvalget af mærker kan du blandt andet finde Eva Solo, Hoptimist, Jamie Oliver, Kähler, OBH Nordica, Raadvad og mange flere.

Vi glæder os til at se dig i Kop & Kande i Randers Storcenter!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP