EHM

Hjemmeside : http://ehm.dk/

Telefon : 86448277

Placering : Gul/grøn gade

Hos EHM finder du et bredt sortiment, der dækker drenge fra 6 år til den voksne mand. Godt købmandsskab sikrer forretningen et spændende og bredt varemiks med mange kendte mærkevarer, kombineret med prisstærke tilbud.

Vi er og vil altid være kendte for veluddannet personale og en service helt i top.

På gensyn hos EHM!

Hos EHM finder du et bredt sortiment, der dækker drenge fra 6 år til den voksne mand. Butikken er fyldt med mange kendte mærkevarer, som b.la. Bison, Gant, Signal, Wrangler, Jack&Jones og mange flere. Dette gør at vores udvalg af tøj spænder bredt, da vi har både klassikere og nyere styles.

Godt købmandsskab sikrer forretningen et spændende og bredt varemiks kombineret med prisstærke tilbud. Enhver herre har mulighed for at opnå personlig stil og at følge trenden på egne præmisser.

EHM har alt du kan mangle og mere til. Alt fra arbejdstøj til forretningsmanden, casual T-shirts, farverige skjorter, jeans. Derudover finder du tilbehør som underbukser, strømper, slips, sko og meget mere.

Vi er og vil altid være kendte for veluddannet personale og en service helt i top, så vi altid er klar til at hjælpe dig hen mod den bedste udgave af dig selv.

På gensyn hos EHM!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP