Carl's Jr.

Hjemmeside : https://carlsjr.dk/

Telefon : 61629362

Placering : Bilkagaden

For 70 år siden stiftede en ung Carl N. Karcher det nu legendariske Carl’s Jr.® brand i Californien. Med dets langvarige ry for at servere hamburgere af særdeles god kvalitet er Carl’s Jr.® kendt som svaret på den “autentiske amerikanske hamburger”. Og nu er turen kommet til Randers Storcenter.

Bøfferne er af 100 procent oksekød og grillet over åben ild for at bevare saft og smag, og salaten er altid frisk og sprød. Stedet er derfor et must for alle burger­entusiaster. I restauranten finder du et udvalg af burgere med både oksekød, kylling eller vegetarisk bøf. Både ost og bacon findes i flere af burgerne. Vælg mellem flere forskellige slags sprøde tilbehør som onion rings og chili cheese fries. Er du mere til grønt, har Carls Jr. også salater. Når tørsten melder sig finder du lækre milkshakes og sodavand som har gratis refill. Til den søde tand har de forskellige valgmuligheder af isdesserter.

Alt på menuen kan selvfølgelig bestilles som takeaway! Ved fremvisning af gyldigt studiekort, kan du købe en stor menu til mellem menu pris. 

Åbningstider:
Alle dage kl. 10-20

Carl's Jr. giver studierabat.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kampagner

Kommende events

TIL TOP