Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-20:00

Søndag

10:00-20:00

Åbningstider

Bilka Sushi Daily

Sushi Daily ligger i Bilka. Sushi Daily er hjemsted for et stort udvalg af japansk-inspireret fusions-sushi. Sushien er altid frisklavet lige bag den køledisk, som du køber det fra.

Det er i sushi-standen, at risene bliver kogt, fisken bliver fileteret og grøntsagerne syltet - kort sagt er det der, at sushien bliver til. Igennem dagen kan du derfor opleve dygtige kokke producere frisk, håndlavet sushi af den fineste kvalitet. Alt sammen af gode, friske råvarer.

Sushi Daily tror på, at hemmeligheden bag god sushi bygger på noget så simpelt som den rette håndtering af friske råvarer i god kvalitet.

Sushi Daily har noget for alle - fra sushi uden fisk til sashimi, som kun er fisk, et vegetarisk udvalg, samt et udvalg af store sushi platter, som indeholder et godt miks af det hele, og som er perfekte til at dele.

Se Bilka Sushi Dailys menukort her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Carl's Jr. | Randers Storcenter

Carl's Jr.

Carl's Jr. er svaret på den "autentiske amerikanske hamburger". Stedet for alle burger-entusiaster - vælg mellem oksekød, kylling eller vegetarisk bøf.

CeTini Café & Restaurant | Randers Storcenter

CeTini Café & Restaurant

Hos CeTini Café & Restaurant kan du nyde indbydende anretninger i fantastiske omgivelser. Du finder alt fra burgere til vegetarretter.

China Café | Randers Storcenter

China Café

Hos China Café kan du nyde deres populære buffet og lette kinesiske retter - med alt til enhver smag. De tilbyder også take away, som kan tages med på farten.

CoccoBello | Randers Storcenter

CoccoBello

CoccoBello er restauranten for hele familien med et menukort af mange muligheder. Nyd bl.a. pizza, pasta og børnenes livretter som lasagne og pølser med pommes frites.

Se alle spisesteder