Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-20:00

Søndag

10:00-20:00

Åbningstider

Bilka Quick-food

Bilka Quick-food ligger ved grøn indgang. I Bilka Quick-food kan du altid få stillet sulten på farten. Du finder et lækkert udvalg af frisksmurte sandwich, burgere, franske hotdogs, slush ice, soft ice og meget andet. Du kan også starte dagen med en lækker morgenbuffet. Kom forbi Bilka Quick-food, når det skal være nemt og hurtigt.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Tjek også disse spisesteder

Bilka Sushi Daily | Randers Storcenter

Bilka Sushi Daily

Hjemsted for sushi er Sushi Daily, som har et stort udvalg af japansk-inspireret fusions-sushi. Sushi Dailys hemmelighed bag god sushi bygger på den rette håndtering af friske råvarer.

Joe & the Juice  | Randers Storcenter

Joe & the Juice

Joe & the Juice er en stor succes med de forrygende og friske juiceblandinger for enhver smag. Du får frisklavet juice og frugtshakes, der giver en tiltrængt og effektiv vitaminindsprøjtning.

China Café | Randers Storcenter

China Café

Hos China Café kan du nyde deres populære buffet og lette kinesiske retter - med alt til enhver smag. De tilbyder også take away, som kan tages med på farten.

Frellsen Chokolade | Randers Storcenter

Frellsen Chokolade

Frellsen er kendt for deres hjemmelavede chokolade og gør en stor ære i deres håndværk. Et sikkert valg, hvis du søger forkælelse til den søde tand.

Se alle spisesteder