Bianco

Hjemmeside : https://www.bianco.com

Telefon : 50939594

Placering : Rød gade

Bianco er et modebrand der ikke går på kompromis når det kommer til, fodtøj og tilbehør til selvsikre mænd og kvinder, der har styrken til at skille sig ud på en ærlig, legende, samt dristig måde.

Bianco tager high fashion og catwalk trends fra den internationale modescene, og gør det tilgængeligt for en bredere gruppe af sofistikerede og sande fashionistas. Hver kollektion er designet af det dygtige danske designerteam og er kendetegnet ved kvalitet og inspirerende ubesværet coolness.

Hold dig opdateret med de nyeste modetendenser inden for sko hos BIANCO.

Et par flotte sko er den perfekte måde at fuldende dit personlige udtryk, uanset om du er mest til den sporty, klassiske eller feminine stil. Er du på jagt efter et par klassiske, sorte ankelstøvler til jobbet? Eller mangler du et par cool, komfortable sneakers til weekendens mange ærinder? Så kig ind i Bianco, hvor du helt sikkert vil finde de perfekte sko til din personlige stil.

Hos BIANCO har vi også et bredt udvalg inden for moderne og stilfulde sko til mænd. Her finder du alt fra klassiske Chelsea-støvler og pæne sko til sporty sneakers og afslappede slip-ons. Vores moderne sko til mænd fås i et væld af forskellige kvaliteter samt farver som sort, brun, grå og blå. Opdater din garderobe med den nyeste mode inden for herresko, og skab dit helt eget personlige udtryk.

Et par gode sko sætter prikken over i’et på ethvert outfit og det er derfor vigtigt at vælge et par, der passer til din stil. Kom ind i butikken og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige par.

Showing all 6 results


Nyhedsarkiv

Kundeaften i Bianco

30-04-2018

I anledningen af Julies fagprøve holder Bianco kundeaften mandag d. 30. april kl. 17-19.

-25% på hele butikken*

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller andre tilbud

Ingen tilmelding og gratis adgang.

 

Læs mere »


Kommende events

TIL TOP