Casting med Little-People 19. oktober | 13:00

BRING IT!
H&M OPFORDRER ALLE TIL AT AFLEVERE BRUGT TØJ OG BOLIGTEKSTILER TIL GENBRUG.

I forbindelse med opfordringen giver H&M i uge 5 dobbelt op på vouchers for hver pose med brugte tekstiler, der indleveres i H&M’s butikker.
’Bring It’ er et verdensomspændende initiativ, der har til formål at inspirere og engagere forbrugere over hele verden og mindske mængden af tøj, der ender som affald. Initiativet er en opfølgning på sidste års World Recycle Week, hvor H&M’s danske kunder afleverede mere end 100 tons brugt tøj til genbrug og genanvendelse i løbet af bare én uge.

Fra mandag d. 30/1 til og med søndag d. 5/2 giver H&M to vouchers à 15% på en valgfri vare for hver pose brugt tøj eller boligtekstil, der bliver indleveret i butikkerne. Siden lanceringen i 2013 har det været muligt at aflevere brugt tøj og boligtekstiler, fra et hvilket som helst brand og i en hvilken som helst stand, til genbrug via tøjindsamlingsinitiativet H&M Garment Collecting. Totalt er der indleveret mere end 40.000 tons på verdensplan, og Danmark er et af de lande, hvor der indleveres allermest tøj per indbygger.

H&M’s vision er at skabe et lukket kredsløb for tekstilfibre, hvor brugt tøj kan indgå i produktionen af nye varer, og, at man dermed kan ændre måden, hvorpå tekstiler i modebranchen bliver fremstillet i dag. Mængden af genbrugte fibre fra eksempelvis indleveret tøj og boligtekstiler udgør en stigende andel af H&M’s sortiment. I forbindelse med Bring It-kampagnen, vil der være to styles, fremstillet udelukkende af genbrugt denim, tilgængelig på hm.com.

facebook Bring it i H&Mgoogle Bring it i H&Mpinterest Bring it i H&Mtwitter Bring it i H&Memail Bring it i H&M

Ingen kommentarer

Kommentarer