Casting med Little-People 19. oktober | 13:00

Spillende fagprøve i BR Randers Storcenter.

BR forsøger hver dag at gøre børn glade, og i vinterferien, uge 7 er der skruet ekstra op for blusset. BR i Randers Storcenter inviterer hele familien, til en Fætter-fantastisk-fornøjeligt-forførende spille uge, hvor brætspil af både den traditionelle slags – og mere udvidede slags bliver prøvet af.

Hver dag (mandag-fredag) vil BR-elev Charlotte Thomsen sætte fokus på et udvalgt brætspil, og spille, forklare og hjælpe alle der vil være med – til en introduktion af spillet. Hver dag vil der også være sjove konkurrencer, med mulighed for at vinde flotte præmier.

Charlotte vil samtidig fortælle og forklare de voksne, hvorfor de netop skal vælge dette spil til deres børn. Leg og indlæring starter tidligt, så hvorfor ikke lege det ind med et sjovt og lærerigt spil. Efter hver spille dag vil Charlotte på facebook fortælle om dagens oplevelser og evaluere spillene ud fra de børn og voksne, der dagen igennem har spillet og kommenteret oplevelsen.

Vi glæder os til at se dig til lærerige dage i BR Randers Storcenter, hvor brætspillet er i fokus.

 

 

facebook BR Legetøj glæder børnene i vinterferiengoogle BR Legetøj glæder børnene i vinterferienpinterest BR Legetøj glæder børnene i vinterferientwitter BR Legetøj glæder børnene i vinterferienemail BR Legetøj glæder børnene i vinterferien

Ingen kommentarer

Kommentarer