pool, randers, sommer

Inspiration til din sommer

Sommerferien nærmer sig, og vi er helt sikkert mange, der glæder os til solskin, strand og masser af afslapning. I det nye sommermagasin har vi samlet en masse inspiration til dig og hele din familie, så sommeren kan blive endnu bedre.

Vi har blandt andet fundet en masse sjov underholdning til kør selv-ferien til de små på bagsædet, så tiden kan gå lidt hurtigere. Du finder selvfølgelig også en masse inspiration til din sommer i Danmark med 10 skønne sommertendenser, der gør sæsonen endnu bedre.

I sommermagasinet kan du samtidig få en masse gode idéer til gaver i vores store gaveguide. Så du kan finde den perfekte gave til sommerens mange fester! Skal du selv holde fest? Bliv guidet til alt, hvad du har brug for til det fineste sommerbord i haven eller på terrassen, så dine gæster kan komme i den helt rette sommerstemning.

Sommerens fristelser

Sommeren handler jo også om hyggelige sommeraftener under åben himmel med grillduft og dejlige mennesker. Find opskrifter på den perfekte hjemmelavede pesto og lækre gourmethotdogs til grillen, så du kan imponere dine gæster!

Har du brug for noget nemt mad til hverdag? Husk, at alle Randers Storcenters restauranter tilbyder takeaway. Nyd lækkerierne på din terrasse efter arbejde, eller tag maden med på en hyggelig picnictur.

Du finder alt samlet ét sted i Randers Storcenter, og vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar til sommeren.


 

Find inspiration til din solrige sommer her:

 


I butikkerne lige nu

TIL TOP