Inspiration til din sommer

Nu er det endelig blevet sommer og tid til at hoppe i de luftige sandaler og den fine sommerkjole. Find inspiration til din nye, skønne sommergarderobe i vores store magasin, der er fyldt med sæsonens sommertøj til både ham og hende.

Du kan blandt andet se sæsonens retro trend til kvinder her, hvor vi guider dig til det perfekte sommerlook til både stranden, sommerferien og sommerfesten. Vi har også sat fokus på naturlig makeup og velplejet hud, så du kan få den skønneste, naturlige sommerglød.

Til herrerne guider vi selvfølgelig også til sommertøjet. I år bliver det let at få et look, der er både fedt, komfortabelt og moderigtigt. Cargo er nemlig modeeksperternes valg, og derfor har vi samlet en række fede basics til dig, så du er dækket ind på alle fronter.

Denne sommer havde vi set frem til EM i fodbold på dansk grund, men vi må vente endnu et år. Det forhindrer os dog ikke i selv at spille fodbold med vennerne og vi har samlet det helt rigtige gear. Se også vores interview med Trine fra Intersport, der er en rigtig skonørd. Ingen kan guide dig bedre til det helt rigtige par sko til sommerens træning.

De fleste af os skal nok tilbringe denne sommer i Danmark, og vi har derfor samlet inspiration til, hvordan du får din drømmeterrasse, så du har ekstra lyst til hyggelige timer på terrassen. Bliv også guidet til alt, hvordan du kan kaste dig ud i geocaching, der er en digital skattejagt i naturen. Den perfekte måde at kombinere natur, leg, konkurrence og hygge for hele familien.

Har du brug for noget nemt mad til hverdag? Husk, at alle Randers Storcenters restauranter tilbyder takeaway. Nyd lækkerierne på din terrasse efter arbejde, eller tag maden med på en hyggelig picnictur.

Du finder alt samlet ét sted i Randers Storcenter, og vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar til sommeren.


 

Find inspiration til din solrige sommer her:

 


TIL TOP