Inspiration til din sommer

Nu er det endelig blevet sommer og tid til at hoppe i de luftige sandaler og den fine sommerkjole. Find inspiration til din nye, skønne sommergarderobe i vores store magasin, der er fyldt med sæsonens sommertøj til både ham, hende og børnene.

Mode, sundhed og skønhed

Du kan blandt andet se sæsonens farvespil, mønstre og modige sammensætninger, hvor vi guider dig til, hvordan du kan mikse på kryds og tværs af farver og mønstre, samt hvilke must-haves du, manden og ungerne (muligvis) ikke kan leve uden. Du kan også se filmen med Frederikke fra Flying Tiger, som fortæller hvad der er vigtigt for hende når det kommer til mode. Mød også Jette, butikschef i Nanna, fortælle om glæden ved at tage på arbejde.
Vi har også sat fokus på naturlig makeup og velplejet hud, så du kan få den sundeste, naturlige sommerkulør. Få også tips til sommerhåret, så du kan blive helt klar til sommerfesten og se hvordan du deltager i konkurrencen om et gavekort til frisør Poul M.

Mangler du hjælp til at finde din personlige stil eller et lille pift, kan du booke en personlig styling hos vores stylist. Se her, hvordan en kunde oplevede det.

Sommerferie

Mange af os skal nok tilbringe denne sommer i Danmark, og vi har derfor samlet inspiration til, hvad du kan nyde til Happy Hour på terrassen, så du har ekstra lyst til hyggelige timer på terrassen. Tiden er også inde til grillmad, og slagtermesteren fra Bilka, guider dig til, hvordan du vælger den rigtige udskæring.

Skal du på sommerhustur med ungerne, har vi fundet den bedste underholdning til bagsædet og rolige, regnvejrsdage indendørs. Se også filmen med Charlotte, butikchef i Flying Tiger, som elsker at inspirere dig til leg og andet sjovt.

Er du mere til aktiv ferie i den smukke, danske natur?  Så har Karen, butikschef i Sportmaster, et rigtig godt bud på, hvordan du finder de rigtige vandresko. Se også vores favoritudstyr til en dag i det fri.

Du finder alt samlet ét sted i Randers Storcenter, og vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar til sommeren.


 

Find inspiration til din solrige sommer her:

 


TIL TOP