Byd efterårets farver velkommen

En ny sæson er officielt begyndt, og det er nu igen tid til at hoppe i støvlerne, den varme strik og nyde naturens orange-brune farver. Farver der også vil vise sig i efterårsmoden. Denne sæson står nemlig i naturens tegn, både når det kommer til materialer, mønstre og sko. Særligt sidstnævnte skal være praktiske og passe til det danske efterårsvejr. Og bare rolig, butikkerne bugner med stilfulde bud på den praktiske sko. Synes du alligevel dit outfit mangler prikken over i’et? Så se med her, hvor vi guider dig igennem sæsonens fire største accessory trends.

I boligen skal du også se mod naturen, hvor varme, jordnære farver og smukke naturmaterialer som træ, naturflet og rattan har fundet vej ind i boligen.

Vi guider dig også indenfor skønhedens verden, hvor det er på tide, at vi plejer den indre skønhed. Skønhed kommer nemlig i høj grad fra mental velvære og en sund krop. Læs også her vores skønhedseksperts 3 bedste tips til indre velvære.

Sidst men ikke mindst, tager vi et kig på centrets mange spisestider, som har alt til den lille og store sult – uanset om du er til brunch, en lækker frokost eller en god aftensmad.

Du finder det hele i Randers Storcenter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at byde efteråret velkommen.


 

Find inspiration til din solrige sommer her:

 


TIL TOP