Ferie: Uhyggelig sjov efterårsferie

Ved du, hvad familien skal lave i ferien? Vi har samlet 6 bud på både sjov og uhyggelig underholdning for hele familien.  


Bliv klar til en uhyggelig og kreativ ferie


Uge 42 er lige rundt om hjørnet. Men hvad skal du og børnene bruge efterårsferien på? Vi har samlet vores 6 bedste bud på sjove, kreative og uhyggelige ideer, som både samler familien og lægger op til stille fordybelse. Læs vores 6 ideer her eller se hele indlægget i det nyeste magasin, hvor børnene også kan gå på jagt efter røde æbler og vinde 2 børneårskort til AQUA Akvarium & Dyrepark.

 

Uhyggelig_2 Ferie: Uhyggelig sjov efterårsferie

 

6 tips til en uhyggelig sjov efterårsferie:

1) 1. 2. 3. Hjemmebio
Slip kreativiteten løs og lav stuen om til en lille biografsal med hjemmelavede billetter, popcorn og den nyeste tegnefilm på markedet. Det er hyggeligt for hele familien.

2) Læsestof til læsehesten
Introducer dine børn for den skøre, spændende og fascinerende verden, som bøger og tegneserier kan gemme på, og oplev hvordan der falder ro over hele familien for en stund.

3) Spil til hele familien
Læg telefoner og tablets til side, find familiens bedste brætspil og kortspil frem, og dediker dagen eller aftenen til grin, hygge og læring.

4) Kreativ kvalitetstid
Efterårsferien går hånd-i-hånd med kreative projekter. Byg magiske universer med Lego, lav de smukkeste motiver med perler eller tag ungerne med på kastanjejagt og lav skøre kastanjedyr hjemme ved køkkenbordet.

5) Bliv klar til Halloween
Brug efterårsferien sammen med familien på at få styr på børnenes udklædning, græskar og ikke mindst uhyggen inden Halloween aften den 31. oktober.

6) Uhyggeligt hjemmebag
Med Halloween rundt om hjørnet skal ferien bruges på at forvandle sødt hjemmebag til uhyggelige spøgelser, græskar og skeletter. Hjælp børnene med at lave en småkagedej, og lad dem udstikke den i sjove forme, eller bag cupcakes som de kan dekorere med uhyggelige motiver. 

 

 I magasinet finder du også:

Udeliv: På familietur i naturen
Mode: Find den personlige stil til teenageren
Skønhed: Kedelige negle? Nej, tak


TIL TOP