konfirmand, konfirmation, mode

Konfirmationstøj til drenge og piger

Konfirmationsfest og blå mandag nærmer sig. Derfor skal du stråle i fin kjole eller sejt suit. 


Det er selvfølgelig både festen og det fine outfit, smykkerne, skoene og ikke mindst håret, som gerne må står skarpt på den store dag. Bliv inspireret til dit konfirmationstøj her, hvor vi har samlet tøjet til den store fest samt videoer med guide til det smukkeste hår og den perfekte butterfly.

Til pigerne

Hvad skal du have på, når du skal konfirmeres? Det er en stor beslutning for mange piger på den store dag. Er det den hvide kjole med blonder? Eller måske et sejt og anderledes hvidt suit? Mulighederne er mange! Bliv inspireret i magasinet, og find dit helt unikke look. Og husk, at du kan gøre dit outfit personligt, hvis du vælger de rigtige accessories.

Konfirmationskrøller

Har du tænkt over, hvordan håret skal sidde på den store dag? Få inspiration og vejledning med Matas til at få det smukkeste krøllede hår, der holder hele dagen lang.

konfirmations-kroeller Konfirmationstøj til drenge og piger

I videoen her får du vejledning til at lave de smukkeste krøller til konfirmationen.

 


Til drengene

For drengene er der selvfølgelig også masser af muligheder for et sejt konformationslook. For der er jo ingen, der siger, at du skal være klædt i det klassiske sort og hvidt med skjorte og habit. Få en masse inspiration til outfittet på den store dag i magasinet her. Og husk, at accessories som butterfly og slips også er en afgørende ting for et cool konformationslook til drengene.

 

Bind en butterfly

Skal du bære butterfly på den store dag? Lær at binde butterflyen til perfektion med Tøjekspertens guide til den perfekte butterfly.

bind-en-butterfly Konfirmationstøj til drenge og piger

I videoen her får du vejledning af Tøjeksperten til at binde den perfekte butterfly

 


I butikkerne lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TIL TOP