gaveguide, konfirmation, gaver

Konfirmation: Gaveguide til drenge og piger

Konfirmationstiden er lige om hjørnet, og vi har samlet de bedste gaver til både drenge og piger.


Der er et hav af muligheder i Randers Storcenter for at finde den helt perfekte gave til den kommende konfirmand. Lad dig inspirere her, hvor vi har samlet en masse lækre gaver, opdelt  i tre kategorier: Konformationsgaven fra mor og far, gaven fra bedsteforældrene og gaven fra vennen og veninden.

Fra mor & far

Gaven fra mor og far er ofte den, konfirmanden glæder sig allermest til. Det er nemlig den gave, som har ekstra stor betydning. I gaveguiden fra mor og far har vi samlet forskellige produkter som den gode cykel, den smarte iPhone og andet elektronik, som den unge konfirmand helt sikkert vil elske!

 


 

Fra bedsteforældrene

I gaveguiden fra bedsteforældrene har vi samlet skønne smykker, det fedeste tøj og de seje solbriller, som passer til teenageren, som gerne vil være med på det nyeste nye. Så kan gaven kun blive et hit.

 


 

Fra vennen og veninden

Sidst, men ikke mindst, så er der selvfølgelig også de gode gaver fra venner og veninder. Vi har fundet nogle gode og sjove idéer som et gavekort til pølsevognen eller den sejeste t-shirt – som passer til budgettet. Du kan finde alle gaveidéerne i gaveguiden i magasinet.

 


I butikkerne lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TIL TOP