Ferie: Bliv ferieklar

Er du ferieklar? Vi har fundet den bedste underholdning til bagsædet og regnvejrsdage i sommerhuset. 


Sådan bliver du og ungerne ferieklar


Står ferien på en tur i sommerhus med børnene? Vi har fundet den bedste underholdning til bagsædet – så turen går lidt hurtigere for bilens yngste passagerer. Har du brug for en stille stund i sommerhuset, har vi også samlet sjove spil og bøger, der nok skal more krudtuglerne for en stund. Bliv ferieklar og læs vores 5 råd her. Se samtidig filmen med Flying Tiger CPHs butikschef Charlotte, der fortæller om sine mange år i butikken, og hvorfor hun er så glad for at møde og inspirere sine kunder til leg og andet sjov. Du kan også læse hele indlægget i det nyeste magasin, og finde vores bedste bud på underholdning til de små.

 

Ferieklar Ferie: Bliv ferieklar

5 trin til at blive ferieklar:

1) Husk at medbringe lidt let læsestof
For mange børn kan en køretur hurtigt føles lang. Lad derfor dine børn vælge en god bog, tegneserie eller et magasin, inden I kører mod jeres destination.

2) Skærmtid
På lange køreture kan det give mening at pakke iPad’en. Herpå kan børnene nemlig både lytte til en god lydbog eller se et afsnit eller to af deres yndlingsserie.

3) Sjove spil til alle aldre
Puslespil, kortspil, yatzy, ja spil generelt kan samle hele familien. Giv dine børn et spil UNO så de kan spille imod hinanden på bagsædet, eller udnyt en regnfuld eftermiddag i sommerhuset til lidt kvalitetstid med et sjovt spil.

4) Hjernegymnastik
Søg-og-find-bøger, sudoku og malebøger sætter godt gang i fantasien og hjernen. Og så er det samtidig sjovt både på køreturen og som en fælles aktivitet i sommerhuset.  

5) Gode og sunde snacks
Inden I sætter jer ud i bilen eller skal gå en lang tur ved stranden, kan du med fordel forberede nogle gode og sunde snacks til turen.

 

 


 

Mød Charlotte fra Flying Tiger CPH, og hør om hendes mange år i butikken.

 


I magasinet finder du også:

Sommer: Happy hour på terrassen
Hår: Friske lokker
Skønhed: Få en sund sommerkulør


TIL TOP