Casting med Little-People 19. oktober | 13:00

De er begge fra Randers, men til daglig finder du Emilie Jacqueline og Camilla Julie i blogosfæren, hvor de skriver løs om fashion og livsstil. Her er deres bedste bud på forårets musthaves til dit hjem og din garderobe.

Emilie Jaqueline

Blogger om livsstil, bolig, rejser og meget andet på emiliejacqueline.dk

Ras_mag_0216-05-01-Adidas-Infinite_Supernova_Sports_BH_-_Dame-Flared_Ltflre-1349701-v1-318336-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

1. God support er alfa og omega
Med en god support fra din sports-bh er du godt kørende og klar til at indtage fitnesscentret. Jeg elsker den flotte farve på denne top fra Nike og stropperne, der krydser på ryggen og giver en lækker pasform og stabilitet.

Sports-bh, NIKE, Pro Indy Bra, Intersport, 299,95 kr.

Ras_mag_0216-05-04-image-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

2. Snør skoene, og kom af sted!
Jeg har længe været lun på den seje Air Zoom-sko fra Nike. De friske farver på denne model minder mig om foråret og giver lige det skud ekstra motivation, der indimellem skal til, for at jeg kommer ud ad døren og af sted til træning.

Løbesko, NIKE, Wmns Air Zoom Pegasus 32, Intersport, 900 kr.

Ras_mag_0216-05-03-hmprod-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

3. Mit navn det står med prikker …
Disse fine, prikkede tights har en høj ribkant, som gør, at bukserne bliver, hvor de skal, og samtidig er ribkanten med til at skabe en flot talje uden at skære sig ind i siden. Et kæmpe hit hos mig!

Træningstights, H&M, 179 kr.

Ras_mag_0216-05-05-juicebog- Bloggernes 12 forårsfavoritter

4. Drik dine grøntsager
Jeg elsker at få mine vitaminer og booste mit immunforsvar med farverige og indbydende grøntsagsjuicer og -smoothies. Hvis du indimellem oplever at have svært ved at få spist alle dine grøntsager, er der masser af inspiration at hente i Louisa Lorangs bog Juice & Co., som ud over spændende opskrifter også indeholder flotte og inspirerende billeder.

Bog, JUICE & CO. af Louisa Lorang, Bog & Idé, 149,95 kr.

 

TIP
En saftpresser er din bedste ven, hvis du ofte laver din egen juice. Køb den hos Imerco eller Inspiration.

Ras_mag_0216-05-02-aktivitetstracker-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

5. Hold styr på aktiviteten
Med en vandtæt aktivitetstracker om armen kan du hurtigt og let holde styr på, hvor mange skridt du går, eller hvor mange kalorier du forbrænder, i løbet af dagen. Uret, som er kompatibelt med både Android og iOS-enheder, hjælper dig til at opnå den optimale aktivitet, så du altid er sikker på, at du kan gå i seng med god samvittighed.

Aktivitetstracker, POLAR, Loop2, Intersport, 999,95 kr.
Ras_mag_0216-05-08-Modstandsbånd-1-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

6. Træn på dine egne præmisser
Med et modstandsbånd har du mulighed for at få stor variation i dine træningsøvelser, og du kan hurtigt øge intensiteten, når du får brug for yderligere udfordring. Desuden er elastikken let at have med i kufferten, hvis du er så heldig at have en påskeferie i sigte. Du kan træne når som helst og hvor som helst.

Modstandsbånd, NIKE, Long Length, Sportmaster, 300 kr.

Camilla Julie

Blogger med humor om alt inden for livsstil på camillajulie.dk

ras-mag_0216-05-12-Påskehøj Bloggernes 12 forårsfavoritter

1. Royal påske
Royal Copenhagen er ikke kun blåriflede tallerkner. De er også kendt for deres fine og yndige påskepynt, som i år er i lilla og gul. To farver, der virkelig symboliserer påsken for mit vedkommende. Jeg selv har aldrig rigtig pyntet op til påske, men jeg overvejer meget kraftigt, at det er i år, det sker.

Påskepynt, Royal Copenhagen, Imerco og Inspiration, 149,95-299,95 kr.
TIP

Fyld porcelæns-ægget fra Royal Copenhagen med lækre chokolader, og vupti: verdens bedste venindegave.

 

ras-mag_0216-05-08-Imgae1-1448613252-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

2. Lyse farver på neglene
En ny sæson er lig med nye neglelakker. Jeg elsker at købe nye lakker, og min samling er efterhånden enorm. Jeg synes uden tvivl, at Chanels farver er de smukkeste, men neglelakkerne fra Gosh sidder bare bedre fast på mine negle, så jeg har efterhånden klart flest neglelakker fra Gosh.

Neglelak, GOSH, Matas, 60 kr. pr. stk.

ras-mag_0216-05-06-hmprod-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

3. Lækker i lilla
Indrømmet: Jeg forsøger altid at skifte ud i min undertøjsskuffe, når sæsonen skifter, og et nyt sæt undertøj kan give mig lige det dér ekstra selvtillids-boost. Jeg har fået købt en del nyt undertøj på udsalg, men jeg mangler nogle forårsfarver til at lyse op blandt alt det sorte og hvide, som eksempelvis dette lilla sæt fra H&M.

Bh og trusse, H&M, 210 kr.

ras-mag_0216-05-09-Kaolin-1_High-resolution-JPG_259819-e1457951694747 Bloggernes 12 forårsfavoritter

4. Forelsk dig i interiørnyhederne
Jeg er helt og aldeles solgt over Kählers nyheder, som lander i butikkerne her i marts. De har ramt spot on, hvis du spørger mig, og jeg kan ikke vente med at få fingrene i det hele! Specielt den nye Kaolin-serie, som bare er så lækkert lys og stilren.

Kande, KÄHLER, Kaolin, Imerco og Inspiration, 399 kr.

ras-mag_0216-05-11-MO_Treatment_IBW_BottleBox_RGB-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

5. Gør håret forårsklart
Du skal ikke kigge længe på mit badeværelse, før du får øje på produkter fra Moroccanoil. Olien har gjort en kæmpe forskel for mit hår, og jeg kan ikke gå i bad uden at proppe den i håret bagefter. Jeg kan også varmt anbefale deres shampoo og balsam – det bedste resultat får du, hvis du bruger dem sammen.

Olie, 329 kr., shampoo, 169 kr., og balsam, 179 kr., MOROCCANOIL, Frisør Poul M.

ras-mag_0216-05-10-mango-hand-cream_l-copy Bloggernes 12 forårsfavoritter

6. Velvære på hænderne
Jeg er typen, der aldrig forlader mit hjem uden en håndcreme og en læbepomade i tasken. De sidste måneder har jeg brugt Moroccanoils håndcreme, men da jeg så denne håndcreme i Bodyshop i Randers Storcenter, var jeg nødt til at have den med hjem. Den dufter fantastisk friskt og passer til de lyse måneder, mens den lidt tungereMoroccanoil-duft passede bedre til julen og vinteren.

Håndcreme, THE BODY SHOP, Mango Hand Cream, 30 ml, 40 kr.
IMG_0503_thumb-150x150 Bloggernes 12 forårsfavoritter
Mit navn er Emilie Jacqueline Carøe. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste i Randers, hvor jeg er født og opvokset. Til dagligt arbejder jeg som Personlig Træner i Fitness Studiet Randers og ved siden af studerer jeg Grafisk Design. Derudover driver jeg bloggen emiliejacqueline.dk hvor jeg deler min interesse for hvad der rører sig indenfor mode - og skønhedsverdenen, min passion for træning, boligindretning samt rejser - og helt sikkert en hel masse der imellem
344e4d9e-eee4-455f-a391-0a5411b5630a-150x150 Bloggernes 12 forårsfavoritter
Mit navn er Camilla Julie. Jeg er 26 år gammel og bor i Randers C med min kæreste og lille hund, Frede. Born and raised i Randers (Vorup), og selv om jeg boede et halvt år i København, vidste jeg, at jeg skulle hjem igen, for det er, hvad Randers er for mig – hjem. Jeg arbejder som projektkoordinator hos MultiQ i Aarhus, og derudover driver jeg min blog camillajulie.dk. Jeg bruger for mange penge på shopping, men jeg elsker det. Jeg elsker god mad, og jeg elsker, når jeg ikke selv skal lave det. 
facebook Bloggernes 12 forårsfavorittergoogle Bloggernes 12 forårsfavoritterpinterest Bloggernes 12 forårsfavorittertwitter Bloggernes 12 forårsfavoritteremail Bloggernes 12 forårsfavoritter

Ingen kommentarer

Kommentarer