Ny årstid og nye tendenser

En ny årstid og ny sæson betyder nye tendenser og muligheder for et ganske anderledes look. Amy Dyrholm giver dig her 6 vigtigste items til denne sæson.

Amy Dyrholm fra Randers blogger om alt det, hun har på hjerte. Indholdet er derfor et miks af personlig stil, skønheds-favoritter, mad, indretning og mere til. Find bloggen på amydyrholm.com.

1. INSIDE OUT


Det virker måske underligt ved første øjekast, men der er altså noget fint ved at give sine basis-t-shirts lidt ekstra i form af en silketop med blonder. Toppen skal helst sidde uden på, om den er langærmet eller ej. Det er en fin måde at bruge sine toppe i den kolde periode, så de ikke bare er gemt helt væk under en bluse. Jeg er specielt vild med de sarte rosa farver som denne, men man kommer jo heller aldrig galt afsted med en sort eller hvid. Det er vist kun fantasien, der sætter grænserne.

Ras_Mag_0516-05-05-Hmtop Ny årstid og nye tendenser

Blondetop, H&M, 199,95 KR.

 


Ras_Mag_0516-05-06-image003 Ny årstid og nye tendenser

Strik, Gestuz, Message, 999,95 DKK

2. REN HYGGE

Efteråret kan være koldt og vådt, hvilket giver anledning til hygge indendørs. Det er rart at pakke sig ind i en lækker strik, så kulden ikke rammer alt for hårdt. Jeg er især fan af chunky striktrøjer i brændte farver. Materialet må gerne være uld og mohair, hvilket gør dem varme og ekstra bløde. Det er altid rart med en garderobe proppet med den ene smukke strik efter den anden. Denne sag er i hvert fald på ønskelisten i år. Gestuz gør det igen!


3. BEVERLY HILLS 90210-STILEN

Der er – og har altid været – noget unikt over 90210-stilen. I husker nok 90’er-serien Beverly Hills 90210, hvor Dylan, Kelly og de andre gennem 10 sæsoner blandt andet inspirerede med det ene cool look efter det andet. De forvaskede mom-jeans kan næsten altid bruges igen og igen. I år er det især ekstra fedt, hvis man snupper saksen derhjemme og klipper lidt af længden. Det giver et fedt og personligt look. Jeg er i hvert fald fan af både serien og tendensen med disse jeans!

Ras_Mag_0516-05-04-hmm Ny årstid og nye tendenser

Jeans, H&M, 349,95 KR.

 


Ras_Mag_0516-05-01-441802_1 Ny årstid og nye tendenser

Uldfrakke, Filippa K, Companys, 3.400 KR.

4. EN GOD INVESTERING

Efteråret betyder lag på lag. Og hvem kan ikke lide at pakke sig pænt og behageligt ind? Jeg drømmer om store uldfrakker. Frakken er ekstra feminin med et bælte, da det giver figuren talje, frem for at man er gemt helt væk bag det store overtøj. Det er altid fornuftig og sikkert at vælge det sorte. Især når der er tale om en frakke, hvor pengepungen skal pines lidt ekstra end normalt. Til gengæld kan der leges med farverne på accessories som tørklæde, smykker og tasker. Frakken her fra Filippa K er i hvert fald en sand klassiker, som kan genanvendes år efter år.


5. BLOCK HEELS

En af årets helst store tendenser inden for sko er block heels eller lave chunky heels, som de også kaldes. Fordelen er, at de tilføjer lidt højde og giver en mere rank holdning, samtidig med at man undgår ømme fusser. Tendensen ses især på sandaler og stilletter, men det kan også klart tages med ind i efteråret som på disse støvler. Køb hverdagsstøvlerne i et lækkert skindmateriale, da fodtøjet ofte bliver 10 gange mere behageligt og hurtigere former sig efter foden.

Ras_Mag_0516-05-03-92649063_Black_002_ProductLarge Ny årstid og nye tendenser

Støvler, Bianco, 1.099 kr.Ras_Mag_0516-05-02-17080415_Black_555454_001_ProductLarge Ny årstid og nye tendenser

Bluse, Pieces, 199,95 kr.

6. LEO-LÆKKER

Denne tendens er ekstrem nem at følge, da den kan fås i alle priserniveauer, fortolkninger og farver. Leopard er bare et virkelig godt tendens-køb denne sæson. Jeg har selv tilføjet en cross-body med leopardmønster, da jeg slet ikke kan stå for det. Printet kan sagtens give lidt ekstra til et outfit selv i små doser, så man behøver ikke bære en kjole, skjorte eller lignende, hvis man ikke er til det. Jeg vil meget gerne være leo-lækker i blusen fra Pieces. Her har du altså en sikker vinder, hver gang et minimalistisk look skal piftes lidt op.I butikkerne lige nu

TIL TOP