Stylingarrangement 1. juli | 8:00

I 2017 vil Amy Dyrholm have endnu mere selvforkælelse og endnu bedre vaner. Bliv inspireret af bloggerens nytårsforsætter  – og husk, at det ikke er for sent at lave sine egne.


EN KUR, DER DUR

Jeg er slet ikke tilhænger af kure, men min selvforkælelseskur for februar (hvis ikke for hele året) er nu alligevel værd at dele.

Jeg vil huske på at forkæle mig selv hver eneste dag med friske blomster eller et ekstra stykke chokolade, eller også vil jeg bruge ansigtspleje, købe nye magasiner, nyde en hjemmelavet smoothie og andet godt, som bringer glæde i hverdagen.

Magasiner Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Magasiner, COSTUME og EUROWOMAN, Kvickly, 69,95 kr. pr. stk.


PLEJ VINTERLOKKERNE

Februar har ry for at være lidt af en trist, mørk og kedelig måned, så hvorfor ikke forkæle dig selv lidt? Bestil en tid hos den lokale frisør, eller køb noget ny pleje til lokkerne, for de trænger lige nu.

Olie er et vidundermiddel til vintertørt hår. Denne olie fra Moroccanoil har i mange år været min favorit. Olien indeholder proteiner, vitaminer og omega-3, som alt sammen styrker håret. 

Ras_mag_0117-05-04-Haarolie-MOROCCANOIL-Frisoer-Poul-M-329-kr Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Hårolie, MOROCCANOIL, Frisør Poul M, 329 kr.


EN UGENTLIG MADPLAN

For at lette hverdagen laver jeg en madplan hver uge. Med en madplan kan man nøjes med at handle 1-2 gange om ugen i stedet for hver dag. Det er nemlig farligt at handle småt hver eneste dag, da man altid får købt en masse unødvendigt.

Vil du også lave en, men er på bar bund med opskrifter, så find inspiration i en kogebog som Herlig & ærlig mad – den pynter også fint på køkkenhylden.

Ras_mag_0117-05-02-Bog-HERLIG-AERLIG-MAD-Bog-Idé-37995-kr Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Bog, HERLIG & ÆRLIG MAD, Bog & Idé, 379,95 kr.


NÆRING INDEFRA

Fiskeolie ser hverken lækkert ud eller smager særlig godt, men din krop vil knuselske dig for effekten. Ikke nok med at den giver et ekstra boost til ydersiden af din krop, den er også virkelig god for indersiden.

Jeg spiser en skefuld hver morgen, og det gør underværker for min hud og mit hår.

Ras_mag_0117-05-03-Fiskeolie-EYE-Q-200-ml-Apoteksudsalg-169-kr Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Fiskeolie, EYE-Q, 200 ml, Apoteksudsalg, 169 kr.

TIP
Hvis du ikke får spist fisk 2 gange om ugen, så snup en skefuld fiskeolie hver morgen, og giv din krop et ekstra boost

MÅL I 2017

Skal 2017 være året, hvor du løber et halvmaraton, besøger kærlighedsfyldte Paris eller finder drømmejobbet? Jeg vil i hvert fald udfordre mig selv, og det er min erfaring, at det hjælper at skrive sine mål og ambitioner ned.

Lav små notater i en kalender eller notesbog i løbet af året, så du fastholder og når de mål, du har sat sig. Hos Bog & Idé har jeg fundet denne fine notesbog, som både pynter og er praktisk.

Ras_mag_0117-05-01-01-Notesbog-BOG-IDÉ-6995-kr Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Notesbog, BOG & IDÈ, 69,95 kr.

 


ÅH, DU KÆRE LØBETUR

Det kan virke åh så uoverskueligt at snøre løbeskoene, men bagefter er glæden ikke til at tage fejl af. Det hjælper mig at købe træningstøj i en lækker kvalitet, fordi det gør løbeturen til en fornøjelse.

1.000 kroner kan umiddelbart virke som mange penge for en løbejakke, men hvis du tager en trøje under, kan du nøjes med at lufte jakken og vaske den sjældnere – og så holder den sig pæn i mange år.

Ras_mag_0117-05-06-Loebejakke-NIKE-Sportmaster-1.000-kr Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Løbejakke, NIKE, Sportmaster, 1.000 kr.


 OM BLOGGEREN

Ras_mag_0117-05-05-IMG_6832 Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Amy Dyrholm fra Randers blogger om alt det, hun har på hjerte. Indholdet er et miks af personlig stil, skønhedsfavoritter, mad, indretning og mere til. Find Amys blog på amydyrholm.com

Der tages forbehold for udsolgte varer og prisændringer.

facebook Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelsegoogle Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelsepinterest Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelsetwitter Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelseemail Bloggeren guider: Spark dit år i gang med selvforkælelse

Ingen kommentarer

Kommentarer