Nostalgisk motortræf v. Randers Storcenter 11. juni | 13:00
bog og ide

Under overfladen – med drengene fra sejlbåden Havana

269,95 DKK

Kategori:
Butik: Bog & Idé

Produktbeskrivelse

EFTER 3 ÅRS SEJLADS RUNDT OM JORDEN I SKIBET HAVANA, HAR BRØDRENE ALFRED, THEIS & EMIL BESLUTTET SIG FOR, AT FORTÆLLE OM DERES MANGE OPLEVELSER I EN SERIE BØGER.

Brødrene har dykket hele deres liv og kan fortælle vidt og bredt om alt, fra at fiske med harpun til at dykke rundt om pukkelhvaler, på koralrev og begå sig mellem hajerne og derfor vil den første bog starte med selve dykningen hvad enten det er med snorkel, fridyk eller med flasker.

De tre følgende bøger vil handle om Livet på koralrevet, Havets kæmper (hvalerne) og Mellem hajer.

Bøgerne er rettet mod de yngre læsere og vil være fortalt i både tekst, billeder og illustrationer, lavet af kusinen Amanda, krydret med fakta-info og er derfor en lærerig, underholdende og informativ læsning baseret på brødrenes erfaringer.

Den er også særdeles velegnet til læsning med voksne eller til egenlæsning for de mere øvede læsere. Og for de, som bare ikke kan få nok af familiens eventyr – uanset alder – er der masser af nye historier og billeder, som ikke før har set dagens lys.

facebook Under overfladen - med drengene fra sejlbåden Havanagoogle Under overfladen - med drengene fra sejlbåden Havanapinterest Under overfladen - med drengene fra sejlbåden Havanatwitter Under overfladen - med drengene fra sejlbåden Havanaemail Under overfladen - med drengene fra sejlbåden Havana