Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Konfirmandmodeshow 3.-4. februar 2018

Traditionen tro afholder Randers Storcenter den første weekend i februar, konfirmandmodeshow for de kommende konfirmander i 2018.

Der afholdes 4 shows i denne weekend, og der vises inspiration på catwalken fra 34 butikker til både 1. og 2. dagen. Igen i 2018 er det Randers Gymnastiske Forenings mange dygtige pige- og drengegymnaster, der viser både tøj og dansetalent frem via et festligt, underholdende, tempofyldt og inspirerende modeshow.

Showene kan gratis ses af alle gæster i Randers Storcenter, men ønsker man et bedre og mere komfortabelt udsyn, er det muligt at købe en VIP-billet til et af showene, som samtidig giver lidt flere fordele. Billetterne koster kr. 50,- pr. stk. og kan købes i INFOboden på Centertorvet eller på centrets hjemmeside fra d. 27. december 2017. Med billetten i hånden får du; en siddeplads, en showbook, en frokostboks og ikke mindst muligheden for at deltage i konkurrencer om masser af lækre præmier.

 

KØB DIN BILLET HER

facebook Årets konfirmandmodeshowgoogle Årets konfirmandmodeshowpinterest Årets konfirmandmodeshowtwitter Årets konfirmandmodeshowemail Årets konfirmandmodeshow

Ingen kommentarer

Kommentarer