Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Randers Storcenters blogger Emilie Jacqueline, har både sunde og smarte tips til, hvordan efteråret bliver din nye yndlingsårstid. Bliv inspireret af hendes bedste fund lige her.
Randrusianske Emilie Jacqueline blogger om livsstil, bolig, rejser og meget andet på emiliejacqueline.dk.

Sommeren har budt på lidt ekstra afslapning og hygge, så hvordan finder vi tilbage til en sund hverdag med gode kostvaner og træningsrutiner?
Her giver jeg seks tricks, der kan hjælpe med at fange den sunde rutine.


taske-300x268 6 tips til et sporty efterår

1. Gør det let for dig selv


Pak din træningstaske om aftenen, og tag den med dig i skole eller på arbejde, så du ved, at du kan tage direkte til træning og ikke risikerer at ende hjemme på sofaen.

Træningstaske, NORTH FACE, Neye, 799 kr.

2. Boost din motivation


Hvem kunne ikke trænge til lidt ny motivation efter en lang, god sommerferie? Jeg elsker at fordybe mig i en god bog, som kan give nye redskaber og motivation til at nå i mål med min træning.

Bog, MOTIVATION, Bog & idé, 279,95 kr.
bog-222x300 6 tips til et sporty efterår

rains-2-200x300 6 tips til et sporty efterår

3. Hold dig tør


Selvom efterårsregnen rusker, behøver det ikke sætte en stopper for gode gåture alene eller med én, du holder af. Det kræver blot en god regnjakke, så du kan holde dig tør undervejs. Med denne her fra Rains kan du se smart ud samtidig.

Regnjakke, RAINS, Sportmaster, 700 kr.

4. Få pulsen op


Tit og ofte er det selve det at komme af sted – ud på løbeturen, cykelturen eller hvad det nu er – som er det sværeste. Dette pulsur fra Polar fortæller dig, hvor meget du mangler at være aktiv i løbet af dagen, så måske vil det kunne booste din motivation yderligere til at snøre skoene og komme af sted.

Pulsur, POLAR, Sportigan, 1.699 kr.
ur-247x300 6 tips til et sporty efterår

joseph-300x191 6 tips til et sporty efterår

5. Forbered dig godt


De usunde og hurtige madvaner kommer ofte, når man ikke er forberedt og ikke har et sundt alternativ ved hånden. Jeg foretrækker at klargøre en god og sund frokost til at tage med på farten, så jeg altid har en god madpakke ved hånden, når sulten melder sig.

Madkasse, JOSEPH GOEAT, Inspiration, 199,95 kr.

6. Varm fra inderst til yderst


Personligt elsker jeg, når praktisk tøj samtidig er pænt. Denne klassiske grå fleecejakke sørger for at lukke kulden ude, så du kan koncentrere dig om din træning uden at fryse og miste energi på den konto.

 

Jakke, H&M, 249 kr.

fleecejakke-211x300 6 tips til et sporty efterår


facebook 6 tips til et sporty efterårgoogle 6 tips til et sporty efterårpinterest 6 tips til et sporty efterårtwitter 6 tips til et sporty efteråremail 6 tips til et sporty efterår

Aktuelle Hjemmet

Emilie Jacqueline Carøe
Mit navn er Emilie Jacqueline Carøe. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste i Randers, hvor jeg er født og opvokset. Til dagligt arbejder jeg som Personlig Træner i Fitness Studiet Randers og ved siden af studerer jeg Grafisk Design. Derudover driver jeg bloggen emiliejacqueline.dk hvor jeg deler min interesse for hvad der rører sig indenfor mode - og skønhedsverdenen, min passion for træning, boligindretning samt rejser - og helt sikkert en hel masse der imellem

Ingen kommentarer

Kommentarer