Stylingarrangement 1. juli | 8:00

I Randers Storcenter finder du sommerfristelser for enhver smag, uanset om du er på udkig efter brunch med dine veninder, en sund frokost, en treat til den søde tand eller takeaway til terrassen.

Her får du 6 sommerlige grunde til at besøge spisestederne i Randers Storcenter.


_1. Cirkel Café: Forfriskende, frysende Frappé 

Nyd eftermiddagskaffen og et stykke hjemmelavet lagkage i rolige omgivelser, mens du hviler benene og gør klar til dagens sidste butikker. Du kan også prøve en klassisk caffe latte eller en iskolde frappé uden kaffe, mens du nyder den gode stemning i den livlige Kvickly-gade.

I Cirkel Café er god kaffe og hygge i højsædet. Der serveres Cirkel Kaffe – det ældste danske kaffemærke, som du måske kender for dets ikoniske logo med et smukt afrikansk kvindeansigt. Kaffen smager dejligt sammen med en af caféens hjemmelavede kager og friskbagt brød fra egen bager.

Du finder Cirkel Café i Kvickly-gaden

cirkel-cafe-frappe-kaffe 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Cirkel Kaffe er det ældste danske kaffemærke og er kendt af mange for deres ikoniske logo af et smukt afrikansk kvindeansigt.


 

2. Restaurant NOK: Grillduft og sprøde, grønne salater

Slut en dejlig dag af med Restaurant NOKs populære grill- og grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer, og mærk sommerstemningen komme snigende med den dejlige duft af grill. Vælg dit favoritkød, få kokken til at grille det på restaurantens store, åbne grill, og vælg til sidst det tilbehør, du bedst kan lide – så er der serveret.

Du kan nyde grill og grønt for 99 kroner til både frokost og aftensmad, og børn spiser med for 59 kroner. Du kan også nyde en dejlig byg selv-brunch med dine veninder eller familie for 79 kroner pr. person – så er du sikret energi til en hyggelig dag med dem, du holder af.

Du finder Restaurant NOK i gul gade

Restaurant-nok-i-randers-storcenter-salatbuffet 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Hos Restaurant NOK kan du altid finde et stort udvalg af sæsonens sprødeste salater.


_
3. CoccoBello: Italiensk sommerstemning i Randers Storcenter

Den italienske restaurant CoccoBello er det perfekte spisested for hele familien. Her får du god mad i hyggelige omgivelser til priser, hvor alle kan være med.

Nyd en sprød, varm pizza fra pizzaovnen eller den italienske favorit spaghetti carbonara, og få en lille bid af Italien midt i Randers Storcenter. Der er selvfølgelig også steaks, som serveres med kartofler og grønt, og livretter til børnene. Nyd maden med et glas af husets vin eller andre kolde drikkevarer.

Er du på vej hjem, har CoccoBello også sandwich og pastaretter, som du kan tage med og nyde på terrassen eller altanen.

Du finder CoccoBello på Centertorvet

Ras_mag_0117-07 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Hos CoccoBello kan du købe lækker takeaway som sandwich og pastaretter med hjem til den nemme aftensmad.


_

4. Joe & the Juice: Iskold Ice Latte og hindbærshakes

Mangler du et vitaminboost, er Joe & the Juice stedet. Her kan du købe friskbrygget kaffe, iskaffe, juicer og smoothies med masser af power. Prøv for eksempel en Energy Shake med hindbær, banan og vaniljemælk eller en Energizer med grapefrugt, ingefær og æble, og nyd den i godt selskab i hyggelige omgivelser i juicebaren.

Du kan også prøve Joes specialiteter: ingefærshots og Ice Latte eller en af juicebarens sprøde sandwiches, som for eksempel Spicy Tuna eller Joe’s Club, der er så godt sammensat, at de smager fantastisk syndigt, samtidig med at de er både sunde og friske.

Du finder Joe & the Juice ved grøn indgang

Joe-and-the-juice-randers-storcenter-hindbaershake 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Nyd en iskold shake fra Joe & The Juice i sommersolen, når du er færdig med din shopping.


_

5. China Café: Tag din mad med ud i solen

China Café er en familievenlig restaurant i hyggelige omgivelser, hvor du finder kinesiske retter med alverdens smagsoplevelser. Prøv specialiteter som kylling i karry med ris, forårsruller, Kung Pao-kylling, indbagte rejer, nudler, friske grøntsager og meget mere i restaurantens store frokostbuffet. Du kan købe buffet for 65 kroner pr. person og bare 35 kroner for børn under ti år – der er med garanti noget for enhver smag.

Du kan også købe lette kinesiske retter som stegte nudler med kylling og cashewnødder, hvis du trænger til at få stillet den lille sult, eller hente takeaway og nyde maden på en græsplæne i solskinsvejret.

Du finder China Café i rød gade

Chin-cafe-i-randers-storcenter-risret 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Voksne spiser med på den store buffet for 65 kroner pr. person og børn under 10 år spiser med for bare 35 kroner.


_
6. Wilhelms Sandwich & Juicebar: Sprøde sommersalater og friskpresset juice

Hold din frokostpause på Wilhelms, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der både giver dig energi og gør dig glad. Nyd klassikere som sandwich og bagels, sprøde sommersalater og friskpresset juice til frokost, eller prøv en pastaret eller en lækker burger til aftensmad.

Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære jordbærmilkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk, så du sparer på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen. Du kan få en velsmagende milkshake eller en friskpresset juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.

Du finder Wilhelms Sandwich & Juicebar  i gul gade

Ras_mag_0117-02 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Hos Wilhelms er der sommerfristelser nok. Du kan f.eks. få en sprød salat til 45 kroner og en frisk juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.


_

_

 Er du lækkersulten?  

Snup en softice med jordbær og vanilje hos Frellsen Chokolade.

_

_

_

Soft-Ice-Jordbaer-og-Vanilje-FRELLSEN-CHOKOLADE-fra-25-kr 6 sommerfristelser i Randers Storcenter


Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

facebook 6 sommerfristelser i Randers Storcentergoogle 6 sommerfristelser i Randers Storcenterpinterest 6 sommerfristelser i Randers Storcentertwitter 6 sommerfristelser i Randers Storcenteremail 6 sommerfristelser i Randers Storcenter

Ingen kommentarer

Kommentarer