Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Tænk, hvis man bare kunne shoppe løs! Fylde pose efter pose med lækre items. Det kan de færreste af os (desværre), og så må der lidt planlægning til.

Blogger Amy Dyrholm har samlet seks klassiske items, som du bør have højt på din ønskeliste i 2017 – hvis du altså ikke allerede har dem i din garderobe. Vi nævner i flæng: Sorte stiletter, en statement T-shirt og striber!


1. Vinterfrakke i god kvalitet

En vinterfrakke er en investering, som kan holde i mange år. Det siger sig selv, at det betaler sig at vælge en frakke i god kvalitet, som passer til din personlige stil. Den mørkeblå nuance holder også sæson efter sæson.

Denne klassiske frakke fra H&M har mange feminine detaljer og fremhæver den kvindelige figur. Og det er altid et plus. Jeg er ikke særlig stor af kropsbygning og kan hurtigt forsvinde i en kæmpe, oversize vinterfrakke. Derfor er jeg fan af bæltet i taljen, som kan skabe lidt figur i de mange lag.

hmprod 6 klassiske items, der hitter i 2017

Vinterfrakke, H&M, 599 kr.


2. Pæn (og praktisk) skuldertaske

På min ønskeliste er også denne sorte sag. Jeg er ret vild med skuldertasker, da de virkelig kan pifte et outfit op, samtidig med at de er praktiske.

Jeg er lidt af praktisk gris. Derfor kan ting være nok så smukke – jeg køber dem kun, hvis de også passer ind i min hverdag. Og der har jeg jo altid iPhone, nøgler, høretelefoner og læbepomade med mig, så det skal der være plads til!

311693_1_3_4 6 klassiske items, der hitter i 2017

Skuldertaske, ERBS DENMARK, Message, 499,95 kr.


3. Sorte stiletter

Sorte stiletter er et must i garderoben. Heldigvis fås de i alle højder, materialer og former, så der er rig mulighed for at finde det rette par til dig og din stil. Jeg er generelt godt med på skofronten, men jeg kunne godt bruge endnu et par klassiske stiletter til samlingen.

Jeg er helt vild med disse skønheder fra Bianco, og jeg har høje håb for, at de er gode til mine fødder. En lille hæl gør altid noget godt – man virker bare lige dét mere sofistikeret i sin udstråling.

92449285_Black_002_ProductLarge 6 klassiske items, der hitter i 2017

Stiletter, BIANCO, 549 kr.


4. Statement T-shirts

Sig hej til mit seneste og kæmpe store crush: statement T-shirts! Jeg har en svaghed for T-shirts med print eller generelt overdele med en lille tekst eller et ord. Det er selvfølgelig ikke fuldstændig ligegyldigt, hvad der står, og denne hvide sag fra PULZ har et ganske passende budskab til det nye år: ”The best time, new beginnings, right now”. Jeg er fan!

50202772_5000102_100 6 klassiske items, der hitter i 2017

T-shirt, PULZ JEANS, Companys, 300 kr.


5. Smalle habitbukser

Jeg er de sidste par år blevet virkelig vild med habitbukser. Et par smalle habitbukser med høj talje gør noget godt for de fleste figurer. De fremhæver taljen, hvis man styler dem med en hvid skjorte, som sættes ned i bukserne, men de kan også sagtens fungere med en oversize, løs strik.

De smalle habitbukser er et must i garderoben, da de kan styles på flere forskellige måder, samtidig med at de er behagelige at have på. Man kan både skabe et maskulint look og et fint og feminint. Kun fantasien sætter grænser.

hmprodj 6 klassiske items, der hitter i 2017

Habitbukser, H&M, 249 kr. 


6. Striber!

En ting holder ved, selvom moden skifter hver sæson: Striber! Det er nemlig et mønster, som passer til det meste og som kan mikses med andre mønstre – uden det bliver for meget. Der er bare noget dejlig klassisk over striber, og det er derfor altid en sikker vinder i garderoben.

Denne strik fra Vero Moda er superfin med de farvede detaljer. Jeg får aldrig nok – der må gerne være striber her, der og alle vegne!

10171158_SnowWhite_551057_001_ProductLarge 6 klassiske items, der hitter i 2017

Strik, VERO MODA, 259,95 kr.


 OM BLOGGEREN

Ras_mag_0117-05-05-IMG_6832 6 klassiske items, der hitter i 2017

Amy Dyrholm fra Randers blogger om alt det, hun har på hjerte. Indholdet er et miks af personlig stil, skønhedsfavoritter, mad, indretning og mere til. Find Amys blog på amydyrholm.com

Der tages forbehold for udsolgte varer og prisændringer.

facebook 6 klassiske items, der hitter i 2017google 6 klassiske items, der hitter i 2017pinterest 6 klassiske items, der hitter i 2017twitter 6 klassiske items, der hitter i 2017email 6 klassiske items, der hitter i 2017

Ingen kommentarer

Kommentarer