Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Fra eksotiske specialiteter og italiensk charme til friske danske råvarer og hjemmebagt kage og brød. Udvalget er stort, og du kan spise lækker mad fra hele verden til gode priser. Her får du 6 gode grunde til at tage på kulinarisk jordomrejse i Randers Storcenter.

 


1. Restaurant NOK: Grillbuffet og byg selv-brunch

Er du på udkig efter at spise en god brunch, inden du skal i gang med din shopping, finder du det hos Restaurant NOK.

Nyd en dejlig byg selv-brunch med din veninde eller familie for 79 kroner pr. person. Så er du sikret energi til en hyggelig dag med dem, du holder af. Du kan også slutte en dejlig dag med Restaurant NOK’s populære grill- og grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer.

Vælg dit favoritkød, få kokken til at grille det på restaurantens store, åbne grill. Vælg til sidst det tilbehør, du bedst kan lide – så er der serveret. Du kan spise med på grillbuffeten for 99 kroner til både frokost og aftensmad, og børn kan spise med for 59 kroner. 

Du finder Restaurant NOK i gul gade

Ras_mag_0117-04 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Kokken griller kødet på restaurantens åbne grill.


2. Cirkel Café: Kaffepause i hyggelige omgivelser

I de stemningsfyldte rammer i Cirkel Café er god kaffe og hygge i højsædet. Cirkel Kaffe er det ældste danske kaffemærke og er kendt af mange for deres ikoniske logo af et smukt afrikansk kvindeansigt.

Kaffen hos Cirkel Café er derfor af høj kvalitet og smager dejligt sammen med en af caféens hjemmelavede kager og friskbagte brød fra egen bager.

Nyd eftermiddagskaffen og et stykke hjemmebagt jordbærkage i rolige omgivelser, mens du hviler benene og gør klar til dagens sidste butikker. Du kan også prøve en klassisk caffe latte eller en af de nye kolde frappéer uden kaffe, mens du nyder livet i den livlige Kvickly-gade.

Du finder Cirkel Café i Kvickly-gaden

Ras_mag_0117-08 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Cirkel Kaffe er det ældste danske kaffemærke og er kendt af mange for deres ikoniske logo af et smukt afrikansk kvindeansigt.


3. CoccoBello: En bid af Italien midt i Randers Storcenter

Den italienske restaurant CoccoBello er det perfekte spisested for hele familien. Her får du god mad i hyggelige omgivelser til priser, hvor alle kan være med.

Nyd en sprød, varm pizza fra pizzaovnen eller den italienske favorit spaghetti carbonara, og få en lille bid af Italien midt i Randers Storcenter. Der er selvfølgelig også steaks, som serveres med kartofler og grønt, og livretter til børnene. Nyd maden med et glas af husets vin eller andre kolde drikkevarer.

Er du på vej hjem, har CoccoBello også sandwich og pastaretter, som du kan tage med. Så slipper du for at skulle i gang i køkkenet efter en dags shopping.

Du finder CoccoBello på Centertorvet

Ras_mag_0117-07 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Hos CoccoBello kan du købe lækker takeaway som sandwich og pastaretter med hjem til den nemme aftensmad.


4. Joe & the Juice: Eftermiddagsenergi og god kaffe på Joe’s

Mangler du et skud energi, er Joe & the Juice stedet. Her kan I købe dejlig varm kaffe og juicer og smoothies med masser af vitaminer, som giver det perfekte sundhedsboost til vinterens kolde vejr.

Prøv for eksempel en Energizer med grapefrugt, ingefær og æble eller en Power Shake med jordbær, banan og vaniljemælk, og nyd den i godt selskab i hyggelige omgivelser i juicebaren.

Du kan også prøve Joes specialitet: kaffe med ingefær, som tilføjer et friskt tvist til din latte. Eller hvad med en af juicebarens sprøde sandwiches som Spicy Tuna eller Joe’s Club? De er så godt sammensat, at de smager fantastisk syndigt samtidig med at de er både sunde og friske.

Du finder Joe & the Juice ved grøn indgang

FRBC-0416-25-001 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Ingefær i kaffen? Det er en af specialiteterne hos Joe & the Juice, som giver et frisk tvist til din kaffe.


5. China Café: Eksotiske specialiteter som buffet og takeaway

China Café er en familievenlig restaurant i hyggelige omgivelser, hvor du finder kinesiske retter med alverdens smagsoplevelser.

Prøv specialiteter som kylling i karry med ris, forårsruller, Kung Pao-kylling, indbagte rejer, nudler, friske grøntsager og meget mere i restaurantens store frokostbuffet. Du kan købe buffet for 65 kroner pr. person. Børn under ti år kan spise med for bare 35 kroner – og der er med garanti noget for enhver smag.

Du kan også købe lette kinesiske retter som stegte nudler med kylling og cashewnødder, hvis du trænger til at få stillet den lille sult. Skal det være let efter shoppeturen, kan du tage takeaway med hjem. Så slipper du for at tænke på aftensmaden, når du kommer hjem. 

Du finder China Café i rød gade

Ras_mag_0117-05 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Voksne spiser med på den store buffet for 65 kroner pr. person og børn under 10 år spiser med for bare 35 kroner.


6. Wilhelms Sandwich & Juicebar: Nyfortolket fastfood og mageløse milkshakes

Hold din frokostpause på Wilhelms, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der giver dig både energi og god samvittighed.

Nyd klassikere som sandwich og bagels, sprøde salater og friskpresset juice til frokost, eller prøv en pastaret eller en lækker burger til aftensmad. Al maden er lavet af gode kvalitetsråvarer.

Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære milkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk. På den måde sparer du på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen. Du kan få en sprød salat til 45 kroner og en frisk juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.

Du finder Wilhelms Sandwich & Juicebar  i gul gade

Ras_mag_0117-02 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Hos Wilhelms kan du få en sprød salat til 45 kroner og en frisk juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

facebook 6 gode grunde til at spise i Randers Storcentergoogle 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenterpinterest 6 gode grunde til at spise i Randers Storcentertwitter 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenteremail 6 gode grunde til at spise i Randers Storcenter

Ingen kommentarer

Kommentarer