Stylingarrangement 1. juli | 8:00

Randers Storcenters blogger Amy Dyrholm, viser dig her sine yndlings bolig-fund til dette efterår.

Amy Dyrholm fra Randers blogger om alt det, hun har på hjerte. Indholdet er derfor et miks af personlig stil, skønheds-favoritter, mad, indretning og mere til. Find bloggen på amydyrholm.com.


IMG_9738 6 fede bolig-fund

Gulvtæppe, SØSTRENE GRENE, 188 kr.

Marokkansk hygge i Søstrene Grene

Når regnen siler ned udenfor, er det ikke kun rart at pakke sig ind i lune tæpper, det kan også være hyggeligt at begrave fødderne i et blødt, lækkert gulvtæppe. Jeg er især vild med dette lyse fra Søstrene Grene. I øvrigt er det et billigere alternativ til de originale marokkanske Beni Ouarain-tæpper, som mange sukker over. Generelt gør Søstrene Grene det godt, når det kommer til boligindretning. Jeg vil i hvert fald gerne gøre lejligheden efterårsklar med ekstra pynt til gulvet.


Stikkende skønhed indedøre


Det er stort set lige meget, hvilken årstid der står på kalenderen, så er der altid plads til friske blomster eller nye planter i hjemmet. En trend, som har hittet de seneste år, er kaktusser, og de er bestemt ikke på vej ud. De fås i alle former, størrelser og priser – og så holder de længe. Meget længe. Er du, som jeg, ikke ekspert i planters ve og vel, kan kaktusser være den perfekte løsning.

IMG_7771 6 fede bolig-fund

Kaktusser, INSPIRATION, pris alt efter størrelse.

 


FH550653-MAUVE-200CM 6 fede bolig-fund

Sengetøj, INSPIRATION, 499,95 kr.

Sov godt og smukt

Nyvasket, rent sengetøj er noget af det bedste. Følelsen af at putte sig godt ned i en dejlig varm dyne, som ovenikøbet er pæn at kigge på, er altså ikke værst. Jeg vil i hvert fald gerne opfriske soveværelset med et sengesæt som dette. Den sarte, feminine farve er virkelig fin. Det vigtigste, når det gælder sengetøj, er, at kvaliteten er i top. Derfor kigger jeg altid efter materialerne, inden jeg køber noget. Dette sengesæt indeholder en 100% bomuldssatinvævning, hvilket gør det blødt og behageligt.


Ren – og nem – hygge

Det kan godt være, at efteråret er mørkt og koldt, men så må man bare hygge sig ud af det. Hvis jeg kunne, havde jeg tændt stearinlys året rundt – hele tiden og så igen. Lysestagerne med det lidt rå look vil helt klart pynte godt i efteråret, og så er der altså noget charmerende ved stearinlys. Især når man er en hyggetrold som jeg.

IMG_9745 6 fede bolig-fund

Lysestage, SØSTRENE GRENE, 14,90 kr.

 


2198842.jpg 6 fede bolig-fund

Bog, BOG OG IDÉ, 299,95 kr.

Underholdning til læsehesten

Mens fødderne bliver nusset af det nye gulvtæppe, og du sidder pakket ind i dynen i den bløde sofa, er det altså herligt med lidt underholdning i form af en god bog. Jeg er personligt vild med forfatteren Jojo Moyes, som virkelig formår at fange interessen allerede på første side. Udover at bogen byder på god læsning, så pynter den altså også på stuebordet eller bogreolen.


Turtelduer i træ

En klassiker, som aldrig forsvinder, må være Kay Bojesens træfigurer, som fås i et stort udvalg af dyr. Især aben er ret kendt og efterhånden et allemandseje. Jeg synes ikke den bliver mindre kær af det. Øverst på min ønskeliste står dog de to turtelduer i egetræ. De to har noget dejligt romantisk over sig, som jeg virkelig godt kan lide.

kay-bojesen-turtelduer-egetrae 6 fede bolig-fund

Træfigurer, Turtelduer, IMERCO, 799,95 kr.

 


facebook 6 fede bolig-fundgoogle 6 fede bolig-fundpinterest 6 fede bolig-fundtwitter 6 fede bolig-fundemail 6 fede bolig-fund

Aktuelle Hjemmet

Ingen kommentarer

Kommentarer