Stylingarrangement 1. januar 2018 | 8:00

Du skal selvfølgelig passe godt på din krop, uanset om du er gravid eller ikke. Men særligt under en graviditet er der forskellige ting, du kan gøre, som kan medvirke til, at du får en lettere og måske endda bedre graviditet. Her er fem af mine bedste tips.


elastik-300x300 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

Tag træningen med, hvor du vil

Det er selvsagt en god idé at holde sig aktiv og motionere under en graviditet. Find den type motion, der passer dig bedst, og som du ved, at du rent faktisk får gjort. Er du ikke til fitnesscentre, kan du med blot få redskaber sagtens lave en god træningsrutine derhjemme. Du kan for eksempel bruge træningselastikker.


Energetics Fitness Tube, 149,95 kr. i Intersport

Hold huden elastisk og smidig

Bevar hudens fugtniveau, og forebyg strækmærker med en god olie. Elasticitet og smidighed er en vigtig faktor, når huden skal på overarbejde, som den er under en graviditet.

Clarins Tonic Body Treatment Oil, 100 ml, 395 kr. i Matas
olie-300x300 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

vitaminer-300x300 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

Få de vigtige vitaminer

Få en god start på dagen med multivitaminer med ekstra indhold af D-vitamin, folinsyre og jern, som er essentielle, når du er gravid. Vitaminerne kan blandt andet være medvirkende til at mindske den træthed, der ofte følger med en graviditet.

Livol Multi Total Gravid, 119,95 kr. i Apoteksudsalg

Drik masser af vand

Sluk tørsten i vand, og sørg altid for at have en god drikkedunk ved hånden, så du ikke glemmer at drikke i løbet af dagen. Særligt her i sommervarmen er det vigtigt at holde både dig og din baby godt hydreret.

Contigo Addison Autospout-drikkedunk, 149 kr. i Intersport
dunk-300x300 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

shorts-300x300 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

Føl dig godt tilpas, når du er aktiv

Sørg for at iføre dig noget træningstøj, som du føler dig godt tilpas i, og som bliver, hvor det skal, når du vil være aktiv. Mit personlige favorit-træningstøj er fra Nike Pro. Det bliver altid siddende, hvor det skal uanset hvilken form for træning, jeg laver.

Nike Pro-shorts, 250 kr. i Sportmaster
facebook 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditetgoogle 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditetpinterest 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditettwitter 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditetemail 5 tips: Sådan passer du på dig selv og din krop under din graviditet

Aktuelle Sport og fritid

Emilie Jacqueline Carøe
Mit navn er Emilie Jacqueline Carøe. Jeg er 24 år gammel og bor sammen med min kæreste i Randers, hvor jeg er født og opvokset. Til dagligt arbejder jeg som Personlig Træner i Fitness Studiet Randers og ved siden af studerer jeg Grafisk Design. Derudover driver jeg bloggen emiliejacqueline.dk hvor jeg deler min interesse for hvad der rører sig indenfor mode - og skønhedsverdenen, min passion for træning, boligindretning samt rejser - og helt sikkert en hel masse der imellem

Ingen kommentarer

Kommentarer