FERIE-VIP BILLET til børnene 24. juni | 10:00

Cafe Wilhelms

Hos Wilhelm's finder du sund og hurtig fastfood. Der bliver kun brugt sunde, friske og gode råvarer, og alle leverandører er nøje udvalgte. Wilhelm's ligger centralt i Randers Storcenter, og du kan nyde din mad i centret eller tage det med hjem.

Menukortet byder på de mest populære sandwich og salater samt lækre milkshakes og friskpresset juice.

Wilhelm's drives af Mark Wilhelmsen, der er godt kendt i Randers Storcenter, hvor han tidligere har arbejdet i EHM og Egoisten. Ideen til at åbne en sandwich- og juicebar har Mark fået fra sin egen sunde livsstil, og han håber på, at mange vil vælge det sundeste alternativ.

Udpluk af omtale fra Randers Storcenters magasin:

Hold din frokostpause på Wilhelms, der serverer sund og frisk fastfood, og bliv tanket op med mad, der giver dig både energi og god samvittighed. Nyd klassikere som sandwich og bagels, sprøde salater og friskpresset juice til frokost – al maden er lavet af gode kvalitetsråvarer. Vil du stille den lille sult, anbefaler vi Wilhelms populære milkshakes, der er lavet på fedtfattig vaniljemælk, så du sparer på kalorierne uden at gå på kompromis med smagen. Du kan få en sprød salat til 45 kroner og en frisk juice med appelsin og hyldeblomst til 39 kroner.

Hjemmeside:
Telefon nr.: 86 72 01 01

Viser alle 3 resultater


Nyhedsarkiv

Stafet For Livet
14-06-2017

I weekenden deltog vi med et stort hold til Stafet For Livet, hvor vi samlede en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
Vi havde en rigtig god weekend, og der blev knoklet både nat og dag.

Vi sender med stor glæde 28.030 kr. Afsted til Kræftens Bekæmpelse, og sender en kæmpe tak til vores fantastiske sponsorer som har gjort det muligt.

Tak for jeres gavmildhed i en vigtig kamp mod kræftsygdom.

Læs mere »


Events

Cafe Wilhelms har ingen aktiviteter på nuværende tidspunkt